Logo Breda Bouw

Breda Bouw is een deskundig en vooruitstrevend bouwbedrijf dat al sinds 1978 bestaat. De projecten die worden uitgevoerd bevinden zich binnen de utiliteitsbouw, industriebouw en woningbouw. Ook onderhouds- en restauratiewerkzaamheden worden uitgevoerd. De opdrachtgevers van Breda Bouw bestaan uit bedrijven, (semi)overheden, verzekeringsmaatschappijen en particulieren.

Breda Bouw is een zelfstandig bouwbedrijf en treedt doorgaans als hoofdaannemer op om het hele bouwproject uit te voeren en te coördineren. De omvang van de organisatie is groot genoeg om grote complexe projecten deskundig en volledig uit te voeren, maar ook zo compact dat snel geschakeld kan worden. De inzet van kennis en ervaring op het gebied van techniek in combinatie met de kennis van specifieke wensen van opdrachtgevers maakt Breda Bouw tot een veelgevraagde aannemer voor de ontwikkeling en uitvoering van projecten.

De slogan ‘betrokken bouwers’ spreekt voor zich. De betrokkenheid met de opdrachtgever vindt u in de hele organisatie. Of u nu te maken heeft met een van de projectmanagers, met het vaste onderhoudsteam, of met de directie. Het doel is u een oplossing te bieden die voldoet aan uw eisen en verwachtingen. Kiest u voor Breda Bouw, dan kiest u voor deskundigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Breda Bouw is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.

Projecten in de kijker