Logo Breda Bouw

Met regelmaat werkt Breda Bouw aan design & construct projecten. De wensen van de opdrachtgever worden in een vroeg stadium in kaart gebracht zodat Breda Bouw met u mee kan denken tijdens het ontwerpproces. Tijdens het ontwerpproces kan de samenwerking worden gezocht met door u aangedragen architecten en adviseurs. Breda Bouw kan ook voor u op zoek gaan naar de juiste partijen.

Door de integrale projectbenadering van Breda Bouw, wordt al tijdens de ontwerpfase rekening gehouden met de latere uitvoerings- en gebruiksfase. De technische en financiële eisen worden omgezet in realisatie. De langere termijn onderhoudskosten kunnen voor u worden doorgerekend zodat al tijdens de ontwerpfase een goed beeld van de toekomst ontstaat. Met duurzaamheid wordt al in de ontwerpfase rekening gehouden. Samen met de opdrachtgever kan gekozen worden voor duurzame, slimme materialen en technieken.

Zowel bij particulieren als bedrijven en overheden werkt Breda Bouw al graag tijdens de ontwerpfase met de opdrachtgever samen.

Projecten in de kijker