Logo Breda Bouw

Het laatste nieuws over Breda Bouw

IKC-bavel

Op de hoek van de Pastoor Doenstraat en het Kapittelhof in het centrum van Bavel is een modern Integraal Kindcentrum (IKC) gebouwd. De kinderen van de lokale basisscholen de Spindel en de Toermalijn en Kober kinderopvang zullen na de zomervakantie hun intrek nemen in het nieuwe schoolgebouw. Projectleider Remko Hornman was namens hoofdaannemer Breda Bouw uit Teteringen nauw betrokken bij dit project.

Bekijk heel artikel

dongemond3

Ooit stond er een sporthal, maar sinds deze afgebroken was, lag er al jaren een braakliggend terrein. Totdat Breda Bouw begin vorig jaar begon met de realisatie van het nieuwe Brugklasgebouw voor het Dongemond College. “En dat is zeker niet zomaar een schoolgebouw”, zegt Gian van Dorst, projectleider bij Breda Bouw.

Bekijk heel artikel

dongemond3

RAAMSDONKSVEER - De zon schijnt en de trappen nodigen uit om er te gaan zitten. Straks liggen er kussentjes op de treden van het nieuwe gebouw van het Dongemond College. Binnen wordt er hard getimmerd aan de ruimtes waar de docenten ‘al jaren van dromen’.

logo

Stichting Ulvenhouts Welzijn en de gemeente Breda zijn al enkele jaren bezig met de voorbereidingen om de gebouwen op het Jeugdlandterrein in Ulvenhout verder te verduurzamen. Begin 2019 werd hiermee gestart op basis van een adviesrapport voor energiebesparing.

View the embedded image gallery online at:
https://bredabouw.nl/nieuws#sigProId736a4b9a11

Bron: Weekblad Nieuw Ginneken

dongemond3

MADE - Het was volle bak bij de presentatie van de "diamant" van het centrumplan, het gebied rondom de Bernarduskerk. De raadszaal en de hal van het gemeentehuis zat en stond vol belangstellenden.

Lees meer

Bron: Weekblad 't Carillon

Social Breda Bouw

Projecten in de kijker