Logo Breda Bouw

Het laatste nieuws over Breda Bouw

dongemond3

MADE - Het was volle bak bij de presentatie van de "diamant" van het centrumplan, het gebied rondom de Bernarduskerk. De raadszaal en de hal van het gemeentehuis zat en stond vol belangstellenden.

Lees meer

Bron: Weekblad 't Carillon

dongemond3

RAAMSDONKSVEER - Met een nieuw lesgebouw schrijft het Dongemond College historie. Eindelijk kunnen het oude brugklasgebouw en de noodunits plat. De eerste bouwvergadering is volgende week al. "Het nieuwe lesgebouw van het Dongemond College staat er in januari 2021", verwachten een 'heel blije’ bestuursvoorzitter Geert Steenbakkers en directeur vmbo Martin van den Kieboom.

logo

Een aanbouw aan de kerk, gedeeltelijke sloop van de Mayboom, 48 nieuwe woningen en meer groen. Het plan voor de invulling van de Madese Bernarduskerk en omgeving is af en werd gisteravond gepresenteerd aan de bewoners.

logo

Een mooi project waar Breda Bouw aan heeft bijgedragen!

BREDA - Met de lancering van het videoproject Projektor is donderdag aan het eind van de middag het Bredase poppodium Mezz officieel heropend. In de foyer kunnen op een oppervlakte van 150 vierkant meter beelden worden geprojecteerd. Het is de bedoeling dat (regionale) clipmakers en beeldkunstenaars hun werk op de videowall laten zien.

logo

BREDA - Bouwbedrijven in de regio Breda bundelen de krachten om hbo-studenten te binden. Onder de naam Bouwteam bieden ze als collectief kennis aan het onderwijs, stages en traineeships aan. Avans is de eerste hogeschool die hiervoor een minor-traject inruimt.

Social Breda Bouw

Projecten in de kijker