Logo Breda Bouw

Het laatste nieuws over Breda Bouw

IKC-bavel

Vier maanden na de laatste mis in de Bernarduskerk in Made, staat er van het oude interieur niet veel meer overeind. Ook is de ingang verplaatst: straks komen bezoekers via de zikant binnen, in wat het nieuwe kloppende hart van Made moet worden.

Lees verder

Bron: BN de Stem

IKC-bavel

EEN UNIEKE TOUR LANGS BOUWPLAATSEN IN BREDA EN OMGEVING
Op zaterdag 18 juni krijg je -tijdens de Dag van de Bouw- de kans om op één dag verschillende bouwprojecten te bezoeken in Breda & omgeving. In samenwerking met Bouwschool Breda en 5 lokale bouwbedrijven, biedt Bouwend Nederland je een uniek kijkje ‘op de bouwplaats’. Zie en ervaar wat voor moois de bouw maakt én kom meer te weten over de verschillende beroepen in de sector. Want bouwen én werken in de bouw is prachtig! Dus, tour jij met ons mee?

Bekijk hele flyer

IKC-bavel

Het Walburg College in Zwijndrecht, onderdeel van de Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden, moest het aantal leslokalen uitbreiden. Na een lang vergunningentraject kwam het groene licht, en kon hoofdaannemer Breda Bouw van start met de bouw.“De afgelopen vier jaar is de onderwijsgroep bezig geweest met de processen om de uitbreiding op papier rond te krijgen. Nu was het aan ons om de plannen daadwerkelijk snel ten uitvoer te brengen”, begint projectleider Stefan Schets van Breda Bouw.

Bekijk heel artikel

IKC-bavel

"De nieuwe geitenmelkpoederfabriek in Etten-Leur is echt een uitdaging voor ons", zegt Remko Hornman, senior projectmanager bij Breda Bouw. "We hebben nog nooit zo’n grote zuivelfabriek gebouwd als deze. Wel kleinere, daar hebben we veel ervaring mee opgedaan die we hier kunnen toepassen. Maar hier gaat het naast deze ervaring ook om het samenwerken met de collega aannemers SiccaDania, SPIE en J-Tec. Het is één groot regieproject waarbij voortdurende afstemming essentieel is."

Bekijk heel artikel

IKC-bavel

Op de hoek van de Pastoor Doenstraat en het Kapittelhof in het centrum van Bavel is een modern Integraal Kindcentrum (IKC) gebouwd. De kinderen van de lokale basisscholen de Spindel en de Toermalijn en Kober kinderopvang zullen na de zomervakantie hun intrek nemen in het nieuwe schoolgebouw. Projectleider Remko Hornman was namens hoofdaannemer Breda Bouw uit Teteringen nauw betrokken bij dit project.

Bekijk heel artikel

Social Breda Bouw

Projecten in de kijker