Logo Breda Bouw

Breda Bouw voert naast nieuwbouwwerkzaamheden ook onderhoud & service werkzaamheden uit. Om deze werkzaamheden uit te voeren beschikt Breda Bouw over een zelfstandig opererende onderhoudsafdeling. Onderhoud & service meldingen komen rechtstreeks bij deze afdeling terecht en worden snel en vakkundig afgehandeld. Door gebruik te maken van een eigen registratiesysteem van de binnenkomende meldingen, vallen de (spoed)klussen en onderhoudswerkzaamheden nooit tussen wal en schip en wordt de opvolging nauwlettend in de gaten gehouden.

De onderhoudswerkzaamheden kunnen variëren van kleinschalig onderhoud tot grootschalig en meerjarig onderhoud. Klantgerichtheid staat hierbij 24/7 centraal.

Opdrachtgevers van Breda Bouw kiezen er regelmatig voor het gehele (meerjarig)onderhoud door Breda Bouw uit te laten voeren. Door samen te werken met vaste partners garandeert Breda Bouw de kwaliteit van de verschillende onderhoudsdisciplines. De onderhoud & service afdeling is op verzoek 24 uur per dag beschikbaar voor het oplossen en herstellen van urgente problemen.

Meerjarig onderhoudsplan

Naast de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden, is Breda Bouw ook de partij die meerjarige onderhoudsplannen voor u kan opstellen. Aan de hand van dit MJOP is snel inzichtelijk welke kosten u aan onderhoud kunt verwachten in de toekomst.

Referenties bestaan onder andere uit:

  • Woningcorporaties
  • Zorginstellingen
  • Semi-overheden
  • Industriële organisaties
  • Particulieren

Projecten in de kijker