Logo Breda Bouw

Het laatste nieuws over Breda Bouw

anne max

BREDA - De Wilhelminastraat in Breda krijgt er een nieuwe horecazaak bij. Op zaterdag 2 februari opent in de linkerhelft van het voormalige Elgam-pand een vestiging van franchiseketen Anne & Max.

Het is een dagzaak die om 8.00 uur open gaat voor ontbijt en de rest van de dag open is voor lunch, hightea en borrel. De zaak sluit om 19.00 uur (op koopavond 21.00 uur). “We willen graag een huiskamer zijn voor de stad. We hebben een open haard met een bank maar ook een stamtafel en gezellige zitjes,” zegt Emiel van der Woord, die de vestiging gaat exploiteren samen met Wouter Koning.

Anne & Max - een keten die zich profileert met ‘verse, authentieke en gezonde producten’ heeft dertien andere vestigingen in Nederland. Nadat vorig jaar een vestiging in Eindhoven werd geopend, is de Bredase Anne & Max de tweede in Brabant.

De zaak in Breda komt naast restaurant Loff, terwijl enkele deuren verderop restaurant Hemels gevestigd is. De Wilhelminastraat krijg daarmee in dat deel een wat duidelijker horeca-profiel. “Ik denk dat we elkaar goed kunnen versterken,” zegt Van der Woord. In de andere helft van het oude Elgam-pand komt een vestiging van cosmeticawinkel Skins./p>

Bron: BN DeStem: Anne & Max: nieuwe horecazaak in Bredase Wilhelminastraat

Projecten in de kijker